Kralja Tomislava 10

Sisak, Hrvatska

044/ 811-811

Kontakt telefon

Noć muzeja 2019.

Gradski muzej Sisak i ove se godine može pohvaliti uspješnom Noći muzeja. Velikoj posjećenosti u toj noći zasigurno je doprinijela i glavna tema „Muzeji – inovacije i digitalna budućnost” koja je donijela pregršt zanimljivih sadržaja.

Uz besplatan ulaz i stručna vodstva izložbenim postavima Muzeja, posjetitelji su mogli sudjelovati na prezentacijama projekata vezanih uz inovacije i digitalnu tehnologiju, prezentaciji monografije „110 godina kinematografije u Sisku“ autora mr. sc. Vlatka Čakširana i Ivice Valent, koncertu filmske glazbe, te raznim drugim zabavnim i edukativnim aktivnostima. Kako je interes građana za ovu manifestaciju kontinuirano velik govori i broj od 1034 posjetitelja koji su u toj noći razgledali sisački muzej.

Zahvaljujemo svim posjetiteljima na odazivu, nadamo se da je u bogatom programu svatko mogao pronaći nešto za sebe te da će Noć muzeja i u predstojećim godinama biti nezaobilazni kulturni sadržaj u gradu Sisku.

Zahvaljujemo našim suradnicima koji su pomogli u realizaciji programa: CAP(u)S, Curious Cat, Foto klub „Siscia obscura“, Glazbena škola Fran Lhotka u Sisku, Kino klub Sisak, Dom kulture „Kristalna kocka vedrine“, Tehnička škola Sisak, Turistička zajednica grada Siska, Turistička zajednica Republike Hrvatske, Viktor Bublić.

Također zahvaljujemo i našim sponzorima Restaurant Cocktail, Mc Donalds,  Mlin i pekare Sisak d.o.o., i Zalogajnica Mira Damjanović koji su nas velikodušno podržali i doprinijeli uspjehu ove važne kulturne manifestacije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print