Kralja Tomislava 10

Sisak, Hrvatska

044/ 811-811

Kontakt telefon

Radionice za odrasle u sklopu programa ”Božić u Muzeju”

Jučer, 30. studenog 2016, započeli smo s provođenjem programa Božić u Muzeju 2016. Prva na redu je bila radionica izrade prirodne kozmetike pod nazivom ”Božićna sreća cijela- u dva dijela”. Radionicu je vodila Martina Mladenović, a izrađivao se macerat. 

Nastavili smo s provođenjem radionica za odrasle u sklopu programa Božić u Muzeju 2016. U srijedu, 7. prosinca, održana je kreativna radionica pod nazivom ”Knjigozgnječ”. Radionicu je vodila Nerina Sarkotić, a polaznici su izrađivali stanku za knjigu modelirajući polimernu glinu.

U srijedu, 14. prosinca, u sklopu programa Božić u Muzeju u 2016, održana je druga radionica izrade prirodne kozmetike. Radionicu je vodila Martina Mladenović, a polaznici su naučili kako se radi krema za lice na bazi macerata od zelenog čaja.

U srijedu, 21. prosinca, u sklopu programa Božić u Muzeju 2016, održana je radionica izrade medaljona tehnikom steampunk.
Radionicu je vodila Nerina Sarkotić, a polaznici su naučili kojim tehnikama se postiže efekt metala i patine na medaljonu od polimerne gline.
Ovom radionicom je završio niz radionica namijenjenih za odrasle u programu Božić u Muzeju 2016. Zahvaljujemo svim sudionicima i voditeljicama te se veselimo budućem druženju i učenju u novim edukativno kreativnim programima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print