Kralja Tomislava 10

Sisak, Hrvatska

044/ 811-811

Kontakt telefon

Nagrade Gradskom muzeju Sisak

Projekt NAJBOLJE u HRVATSKOJ – izabrali građani objavio je rezultate za 2014. godinu. U izboru je sudjelovalo više od 3000 ustanova i lokaliteta iz 21 županije i u 11 kategorija rangirani su prema glasovima građana Hrvatske.
Gradski muzej Sisak osvojio je prve nagrade u dvije kategorije. U kategoriji Središnja Hrvatska-Sisačko-moslavačka županija-Kultura Gradski muzej Sisak dobio je najviše glasova građana dok je u kategoriji Središnja Hrvatska-Sisačko-moslavačka županija-Povijest utvrda Stari grad uvjerljivo najatraktivniji povijesni lokalitet.
Projekt NAJBOLJE U HRVATSKOJ – izabrali građani već četvrtu godinu zaredom daje preporuke građana Hrvatske što je najbolje u svakoj pojedinoj županiji lijepe naše Hrvatske, što pokazati i čime se pohvaliti turistima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta! Ovim projektom dana je mogućnost da upravo građani svojim glasovima izaberu i predlože što sve smatraju najboljim u svojoj županiji, odnosno na području kojeg najbolje poznaju i na kojem žive.
Rezultati ovoga istraživanja značajni su upravo stoga što su dobiveni anketiranjem stanovnika, koji su na ovaj način pokazali kako u okvirima kulturne ponude, doživljavaju i prepoznaju rad sisačkog muzeja.

Rezultate pogledajte na ovom linku:
http://najboljeuhrvatskoj.info/sredisnja-hrvatska/sisacko-moslavacka-zupanija-10-5.html

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print