Kralja Tomislava 10

Sisak, Hrvatska

044/ 811-811

Kontakt telefon

Humanitarni koncert za Juraja Kovačevića

U subotu, 22. rujna 2012. u Domu kulture „Kristalna kocka vedrine“ održan je humanitarni koncert kojime se prikupljao novac za rehabilitaciju Juraja Kovačevića kojemu je prije deset godina dijagnosticirana spastična parapareza. Zbog bolesti Juraj je do sada bio osuđen na  invalidska kolica, ali ovom akcijom i prikupljenim sredstvima Juraju se omogućio odlazak na terapije u Rehabilitacijski centar za bolesti središnjeg živčanog sustava u Zagrebu pomoću kojih će ponovno stati na svoje noge.

Koncert su održale četiri mlade studentice odsjeka za jazz Glazbene akademije u Grazu, članice kvartera Chocolate disaster koje su dvoranu Doma kulture napunile gotovo do posljednjeg mjesta te svojom glazbom oduševile sve prisutne.

Velika srca naših Siščana, ali i mladih djevojaka koje su na ovaj način odlučile učiniti dobro djelo i svoju ljubav prema glazbi iskoristile da pomognu našem prijatelju Juraju, omogućili su da još jedan život bude kvalitetniji, bolji i lakši. Prodajom ulaznica i dobrovoljnim prilozima Juraju se sakupilo gotovo 25.000,00 kuna.

Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u ovoj akciji, prije svega djelatnicima Gradskog muzeja Sisak koji su vodili cijelokupnu organizaciju ove humanitarne akcije, djevojkama Chocolate disastera, Gradu Sisku, Domu kulture „Kristalna kocka vedrine“, Maximativi Sisak, svim Jurajevim prijateljima, ali i svim sugrađanima koji su se na neki način uključili u ovu akciju i pomogli. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print